The site is a wooded, narrow lot on the Great South Bay in the resort community of Fire Island Pines. The front (living area) was raised and rebuilt as a double high, bright, open living/dining space giving on to a double high, screened-walled, screened-roof porch that faces the bay. The structural frame of 12”x12” timber columns and wood glue-laminated beams allows for large unbroken spaces and uninterrupted views toward the water. The back (bedroom area) was reconfigured and renovated with new bathrooms, windows and finishes. A new 400 square foot painter’s studio was created opposite the existing pool.  The studio is circular shaped and rendered in timber construction and timber siding with a large garage type roll-up door opening onto the pool deck area.

The site is a wooded, narrow lot on the Great South Bay in the resort community of Fire Island Pines. The front (living area) was raised and rebuilt as a double high, bright, open living/dining space giving on to a double high, screened-walled, screened-roof porch that faces the bay. The structural frame of 12”x12” timber columns and wood glue-laminated beams allows for large unbroken spaces and uninterrupted views toward the water. The back (bedroom area) was reconfigured and renovated with new bathrooms, windows and finishes. A new 400 square foot painter’s studio was created opposite the existing pool.  The studio is circular shaped and rendered in timber construction and timber siding with a large garage type roll-up door opening onto the pool deck area.

 The site is a wooded, narrow lot on the Great South Bay in the resort community of Fire Island Pines. The front (living area) was raised and rebuilt as a double high, bright, open living/dining space giving on to a double high, screened-walled, screened-roof porch that faces the bay. The structural frame of 12”x12” timber columns and wood glue-laminated beams allows for large unbroken spaces and uninterrupted views toward the water. The back (bedroom area) was reconfigured and renovated with new bathrooms, windows and finishes. A new 400 square foot painter’s studio was created opposite the existing pool.  The studio is circular shaped and rendered in timber construction and timber siding with a large garage type roll-up door opening onto the pool deck area.

The site is a wooded, narrow lot on the Great South Bay in the resort community of Fire Island Pines. The front (living area) was raised and rebuilt as a double high, bright, open living/dining space giving on to a double high, screened-walled, screened-roof porch that faces the bay. The structural frame of 12”x12” timber columns and wood glue-laminated beams allows for large unbroken spaces and uninterrupted views toward the water. The back (bedroom area) was reconfigured and renovated with new bathrooms, windows and finishes. A new 400 square foot painter’s studio was created opposite the existing pool.  The studio is circular shaped and rendered in timber construction and timber siding with a large garage type roll-up door opening onto the pool deck area.

 The site is a wooded, narrow lot on the Great South Bay in the resort community of Fire Island Pines. The front (living area) was raised and rebuilt as a double high, bright, open living/dining space giving on to a double high, screened-walled, screened-roof porch that faces the bay. The structural frame of 12”x12” timber columns and wood glue-laminated beams allows for large unbroken spaces and uninterrupted views toward the water. The back (bedroom area) was reconfigured and renovated with new bathrooms, windows and finishes. A new 400 square foot painter’s studio was created opposite the existing pool.  The studio is circular shaped and rendered in timber construction and timber siding with a large garage type roll-up door opening onto the pool deck area.

The site is a wooded, narrow lot on the Great South Bay in the resort community of Fire Island Pines. The front (living area) was raised and rebuilt as a double high, bright, open living/dining space giving on to a double high, screened-walled, screened-roof porch that faces the bay. The structural frame of 12”x12” timber columns and wood glue-laminated beams allows for large unbroken spaces and uninterrupted views toward the water. The back (bedroom area) was reconfigured and renovated with new bathrooms, windows and finishes. A new 400 square foot painter’s studio was created opposite the existing pool.  The studio is circular shaped and rendered in timber construction and timber siding with a large garage type roll-up door opening onto the pool deck area.

 The site is a wooded, narrow lot on the Great South Bay in the resort community of Fire Island Pines. The front (living area) was raised and rebuilt as a double high, bright, open living/dining space giving on to a double high, screened-walled, screened-roof porch that faces the bay. The structural frame of 12”x12” timber columns and wood glue-laminated beams allows for large unbroken spaces and uninterrupted views toward the water. The back (bedroom area) was reconfigured and renovated with new bathrooms, windows and finishes. A new 400 square foot painter’s studio was created opposite the existing pool.  The studio is circular shaped and rendered in timber construction and timber siding with a large garage type roll-up door opening onto the pool deck area.

The site is a wooded, narrow lot on the Great South Bay in the resort community of Fire Island Pines. The front (living area) was raised and rebuilt as a double high, bright, open living/dining space giving on to a double high, screened-walled, screened-roof porch that faces the bay. The structural frame of 12”x12” timber columns and wood glue-laminated beams allows for large unbroken spaces and uninterrupted views toward the water. The back (bedroom area) was reconfigured and renovated with new bathrooms, windows and finishes. A new 400 square foot painter’s studio was created opposite the existing pool.  The studio is circular shaped and rendered in timber construction and timber siding with a large garage type roll-up door opening onto the pool deck area.

 The site is a wooded, narrow lot on the Great South Bay in the resort community of Fire Island Pines. The front (living area) was raised and rebuilt as a double high, bright, open living/dining space giving on to a double high, screened-walled, screened-roof porch that faces the bay. The structural frame of 12”x12” timber columns and wood glue-laminated beams allows for large unbroken spaces and uninterrupted views toward the water. The back (bedroom area) was reconfigured and renovated with new bathrooms, windows and finishes. A new 400 square foot painter’s studio was created opposite the existing pool.  The studio is circular shaped and rendered in timber construction and timber siding with a large garage type roll-up door opening onto the pool deck area.

The site is a wooded, narrow lot on the Great South Bay in the resort community of Fire Island Pines. The front (living area) was raised and rebuilt as a double high, bright, open living/dining space giving on to a double high, screened-walled, screened-roof porch that faces the bay. The structural frame of 12”x12” timber columns and wood glue-laminated beams allows for large unbroken spaces and uninterrupted views toward the water. The back (bedroom area) was reconfigured and renovated with new bathrooms, windows and finishes. A new 400 square foot painter’s studio was created opposite the existing pool.  The studio is circular shaped and rendered in timber construction and timber siding with a large garage type roll-up door opening onto the pool deck area.

 The site is a wooded, narrow lot on the Great South Bay in the resort community of Fire Island Pines. The front (living area) was raised and rebuilt as a double high, bright, open living/dining space giving on to a double high, screened-walled, screened-roof porch that faces the bay. The structural frame of 12”x12” timber columns and wood glue-laminated beams allows for large unbroken spaces and uninterrupted views toward the water. The back (bedroom area) was reconfigured and renovated with new bathrooms, windows and finishes. A new 400 square foot painter’s studio was created opposite the existing pool.  The studio is circular shaped and rendered in timber construction and timber siding with a large garage type roll-up door opening onto the pool deck area.

The site is a wooded, narrow lot on the Great South Bay in the resort community of Fire Island Pines. The front (living area) was raised and rebuilt as a double high, bright, open living/dining space giving on to a double high, screened-walled, screened-roof porch that faces the bay. The structural frame of 12”x12” timber columns and wood glue-laminated beams allows for large unbroken spaces and uninterrupted views toward the water. The back (bedroom area) was reconfigured and renovated with new bathrooms, windows and finishes. A new 400 square foot painter’s studio was created opposite the existing pool.  The studio is circular shaped and rendered in timber construction and timber siding with a large garage type roll-up door opening onto the pool deck area.